Kulhydrater & Sukker - Quiz til Madmagasinet (7. Sukker) på DR1
Om sættet:
Quizzen kan anvendes i forlængelse af madmagasinet på DR1 - Afsnit 7 om sukker. Efter at have set afsnittet kan eleverne sendes en tur ud på en quiz om, hvor de skal quizze om det de har set. https://www.dr.dk/drtv/episode/madmagasinet_-sukker_149145
Understøttende materiale:
Kommer snart!
Aktivitet kode
Start aktivitetSpørgsmål i dette sæt:
Biologi
Point: 1
Hvilke tre typer kulhydrater beskriver de i madmagasinet?
Biologi
Point: 1
Hvordan påvirkede det Mettes fysiske præstation at hun ikke havde spist kulhydrater i en uge?
Biologi
Point: 1
Hvordan påvirkede det Mettes koncentration at hun ikke havde spist kulhydrater i en uge?
Biologi
Point: 1
Hvor meget af vores kost anbefales der at skal bestå af kulhydrater?
Biologi
Point: 1
Hvilke madvarer indeholder meget af de simple kulhydrater?
Biologi
Point: 1
Hvordan påvirker det blodsukkeret når man spiser kulhydrater i form af stivelse?
Biologi
Point: 1
Hvor i kroppen kan kulhydrater lagres?
Biologi
Point: 1
Hvilke sygdomme kan man få en reduceret risiko for, ved at spise stivelse og kostfibre?
Biologi
Point: 1
Hvilke madvare indeholder IKKE kulhydrater i særlig grad?
Biologi
Point: 1
Hvilken frokost kan være en god og sund frokost med tanke på det gode kulhydrater?